Συμπληρώστε το Ερωτηματολόγιο – Το πρώτο βήμα της συμμετοχής μας στο ΣΒΑΚ είναι εδώ!

glenn-carstens-peters-190592-unsplash

Η ομάδα που θα συν-δημιουργήσει με τους πολίτες και τους φορείς της Κέας το Σχέδιο Βιώσιμης Κινητικότητας για το νησί σας προσκαλεί όλους τους κατοίκους, επαγγελματίες, φορείς —ανεξαρτήτως ηλικίας— να συμπληρώσετε ένα σύντομο ερωτηματολόγιο.

Το ερωτηματολόγιο αυτό έχει ως στόχο να καταγράψει τα βασικά χαρακτηριστικά (ανάγκες, συνήθειες, επιλογές, προβλήματα, δυνατότητες και ευκαιρίες) της καθημερινής μετακίνησης των κατοίκων και επαγγελματιών της Κέας στο εσωτερικό του νησιού. Επίσης, μέσα από αυτό το ερωτηματολόγιο σας δίνεται η δυνατότητα κατάθεσης απόψεων και ιδεών σχετικά με τα παρεχόμενα μέσα και τρόπους μεταφοράς.

Γιορτάζουμε, λοιπόν, την έναρξη εκπόνησης του ΣΒΑΚ του Δήμου Κέας και σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε και να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο, είτε ηλεκτρονικά είτε σε κάποιο από τα πολλά σημεία που θα βρίσκεται διαθέσιμο στο νησί σε έντυπη μορφή.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, τόσο για το ΣΒΑΚ, όσο και για το ερωτηματολόγιο και όλους τους δυνατούς τρόπους συμμετοχής σας, σας περιμένουμε το Σάββατο, 11 Μαΐου, στις 10:30, στο Πνευματικό Κέντρο Κορησσίας “Στυλιανός Ρέστης”.

Κάντε κλικ εδώ για να συμπληρώσετε το ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο.

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα για την πρώτη παρουσίαση του ΣΒΑΚ Κέας το Σάββατο 11 Μαΐου.

Photo by Glenn Carstens-Peters on Unsplash